Acidogénesis
Concepto general La acidogénesis es la etapa en la que los compuestos orgánicos simples (como azúcares, aminoácidos y ácidos grasos) producidos durante la hidrólisis son convertidos por bacterias acidogénicas en ácidos orgánicos, alcoholes, hidrógeno (H₂) y dióxido de carbono (CO₂). Estos productos son luego utilizados por otros microorganismos en las etapas posteriores de la digestión anaeróbica.
Veieu el %% del contingut d'aquest article.
Demaneu l'accés a la vostra biblioteca per poder consultar els nostres recursos electrònics.
Avantatges de ser usuari registrat.
Accés sense restriccions a tot el contingut de lobra.
Només informació contrastada de prestigiosos segells editorials.
Continguts de coneguts autors i actualitzacions diàries.
La nova plataforma del Consorci ofereix una experiència de cerca de fàcil maneig i de gran usabilitat. Conté funcions úniques que permeten navegar i fer consultes de manera àgil i dinàmica.
Convenios especiales: Ensenyament Biblioteques públiques