Chufa
Hierba de la familia de las ciperáceas (Cyperus esculentus). La chufa crece espontáneamente en los países cálidos del Antiguo y Nuevo Mundo. Produce abundantes tubérculos de pequeño tamaño, ricos en aceite y azúcar, con los que se preparan bebidas refrescantes (horchata). Los tubérculos reciben el mismo nombre que la planta. Se reproduce por tubérculos y medra en los suelos frescos de la península Ibérica.
Veieu el %% del contingut d'aquest article.
Demaneu l'accés a la vostra biblioteca per poder consultar els nostres recursos electrònics.
Avantatges de ser usuari registrat.
Accés sense restriccions a tot el contingut de lobra.
Només informació contrastada de prestigiosos segells editorials.
Continguts de coneguts autors i actualitzacions diàries.
La nova plataforma del Consorci ofereix una experiència de cerca de fàcil maneig i de gran usabilitat. Conté funcions úniques que permeten navegar i fer consultes de manera àgil i dinàmica.
Convenios especiales: Ensenyament Biblioteques públiques