Glicérido
Cada uno de los ésteres que resultan de la reacción de la glicerina con uno o varios ácidos grasos, en los cuales uno o más de los hidroxilos de la glicerina han sido sustituidos por radicales ácidos. Se encuentran en la naturaleza en grasas y aceites. Los monoglicéridos y los triglicéridos tienen importancia comercial.
Artikulu honen edukiaren %%% ikusten ari zara.
Eskatu zure liburutegirako sarbidea gure baliabide elektronikoak kontsultatzeko.
Abantailak erregistratutako erabiltzailea izateko.
Lanaren eduki guztietarako sarbiderik gabe.
Argitalpen zigilu ospetsuetatik egiaztatutako informazioa soilik.
Egile ospetsuen edukia eta eguneroko eguneraketak.
Partzuergoaren plataforma berriak bilaketa-esperientzia bat eskaintzen du, erabiltzeko erraza eta oso erabilgarria dena. Funtzio bereziak ditu, modu arin eta dinamikoan nabigatzeko eta kontsultak egiteko aukera ematen dutenak..
Convenios especiales: Irakaskuntza Liburutegi publikoak